• Legutóbbi
60 Típusú Holografikus Hibrid Köröm Strassz 3D Maple Leaf DIY Köröm Matricák Dekorációt, Köröm Díszítés,Csipesszel(5 Doboz)

60 Típusú Holografikus Hibrid Köröm Strassz 3D Maple Leaf DIY Köröm Matricák Dekorációt, Köröm Díszítés,Csipesszel(5 Doboz)

HUF 1008.45

Áruk mennyisége
A Това elérhető

☞Maple Leaf köröm strassz : Minden készlet tartalmaz 5 doboz holografikus köröm strassz matricák, minden egyes doboz 12 rácsok, minden hálózatba más-más színű, 60 különböző összesen, hogy megfeleljen a különböző dekorációs vagy DIY kereslet. ☞Holografikus design : Ez a köröm strassz van irizáló pedig holografikus csillogás, amely képes több villogó hatások különböző szögekből.Az ultra-vékony, könnyű, jól tette, ezzel a legjobb választás, mint egy ajándék. Tulajdonságok : - magas minőség : A Maple Leaf köröm strassz készült, magas minőségű, nem mérgező műanyag, könnyen alkalmazható, tartós.A flitterekkel biztonságosan érintkezésbe a köröm, bőr,használható bizalommal. ☞Könnyen kezelhető, majd vegye ki : Ezek a csillogó Maple Leaf flitterekkel vagy könnyen alkalmazható a természetes vagy mesterséges körmök könnyű eltávolítani.Ezeket fel lehet használni, a hajlakk vagy csillogó alapozó, hogy a DIY köröm több, aranyos, érdekes. ☞Többszörös felhasználás : Gyönyörű Maple Leaf köröm strassz, alkalmas személyes DIY-köröm szalonok használni.Azt is alkalmazni az arcon, a szem alatt, hogy hozzon létre egy csillogó smink.Ezekkel a flitterekkel, nem csak díszíteni a körmöket, a szem, az arc, a test, haj, de használják is őket, hogy díszítse a ruhák, cipők, mobil telefon esetekben, üdvözlőlapok, tükrök, DIY mesterségek, stb.Használati utasítás : 1.Készítse elő a köröm BASE COAT gyógyítani alatt UV/LED lámpa. 2.Alkalmazni uv színű gél ( nem gyógyítja meg ). 3.Használja csipesz kell alkalmazni a flitterekkel rá a köröm. 4.Zárja uv top coat, valamint kúra alatt UV/LED lámpa.Specifikáció : Mennyiség : 5 doboz Formák : Maple Leaf, a Csillagok, a Hópelyhek, Levelek, Láng, stb.A csomag Tartalma : 5 Doboz köröm strassz csillogó 1 Csipesz Tipp : Tartsa távol a gyermekektől.Kérjük, legyen óvatos, hogy felnyissa a nyílásba, hogy elkerüljék a hirtelen ejekciós.

Az alapvető tulajdonságok

Quantity:
5 boxes
Shapes:
Maple Leaf, Stars, Snowflakes, Letters, Flames, etc.
Package Contents:
5 Boxes nail sequins glitter :
1 Tweezers :
Tips:
Keep it away from children. :
Please be careful to pry open the slot to avoid sudden ejection. :

A termék kiegészítései