• Legutóbbi
Youmine labor labor 1db 19/26 24/29 Üveg Hajlított Adapter Kipufogó Kapcsolat Labor Üvegáru (Kapacitás : 1db 24 29) (Méret : 1db 19 26)

Youmine labor labor 1db 19/26 24/29 Üveg Hajlított Adapter Kipufogó Kapcsolat Labor Üvegáru (Kapacitás : 1db 24 29) (Méret

HUF 4684.50

Áruk mennyisége
A Това elérhető

➤Magas minőség-Ez a fecskendő készült kiváló minőségű üveg, ami több, maró, valamint saválló, mint a műanyag fecskendőt. ➤Alkalmazni a vizsgálati laboratóriumok, kémia, mikrobiológia, folyadékok, illatok, sőt még többet is. ➤A fecskendő skála tiszta, pontos, a termék minősége kiváló, a minőség garantált. ➤, Biztonságos használata, megfelelő használni, nem árt a kísérletező, tiszta, biztonságos, tartós, ártalmatlan, valamint újrafelhasználható. ➤Ésszerű alapvető tervezési teszi, hogy stabilabb, könnyebben kezelhető, illetve csökkenti a mérési hibák, segít, hogy olvassa el az értékek, gyorsan, hiba-mentes.Magas minőség-Ez a fecskendő készült kiváló minőségű üveg, ami több, maró, valamint saválló, mint a műanyag fecskendőt.;Alkalmazni a vizsgálati laboratóriumok, kémia, mikrobiológia, folyadékok, illatok többet.;A fecskendő skála tiszta, pontos, a termék minősége kiváló, a minőség garantált.;Biztonságos használata, megfelelő használni, nem árt a kísérletező, tiszta, biztonságos, tartós, ártalmatlan, valamint újrafelhasználható.;Ésszerű alapvető tervezési teszi, hogy stabilabb, könnyebben kezelhető, illetve csökkenti a mérési hibák, segít, hogy olvassa el az értékek, gyorsan, hiba-mentes.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései