• Legutóbbi
50 DB Természetes legombolyításra Arc Tisztítás Golyó Természetes Arc Bozót, valamint az Arc Masszázs Gubók Tisztítja Masszázs Arc(Rózsaszín)

50 DB Természetes legombolyításra Arc Tisztítás Golyó Természetes Arc Bozót, valamint az Arc Masszázs Gubók Tisztítja Masszázs

HUF 1888.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

1. A csomag tartalmazza : 50 darab legombolyításra,1 Szilikon összecsukható kupa,1 klip. 2. Legombolyításra van egy története több ezer éves Keleti, de gubók, mint egy szépség eszköz kezdődött az 1990-es években.Az első gond az, hogy a szépség bőrápoló funkció selyem fibroin. 3. Az elv használatával közvetlenül báb shell szépség : legombolyításra gazdag sericin.Sericin egy nagy molekula, vízben oldódó fehérje, számviteli 20% - 30% - a gubóból a selyem.Szerin, aszparaginsav, treonin, valamint glutaminsav a sericin figyelembe 77% - a az összes aminosavat.Szóval a gubók tartani az arcát, zárjátok be a víz. 4. Sericin erős affinitás, a bőr pedig kiváló hidratáló teljesítmény. 5. Tanulmányok kimutatták, hogy : sericin is van egy erős antioxidáns, valamint tyrosinase gátlás, így sericin hatása késlelteti a bőr öregedését, valamint megakadályozza a melanin lerakódás.Gubók csökkentheti a formáció, a színes foltok.A csomag tartalmazza : 50 darab legombolyításra,1 Szilikon összecsukható kupa,1 klip.Legombolyításra van egy története több ezer éves Keleti, de gubók, mint egy szépség eszköz kezdődött az 1990-es években.Az első gond az, hogy a szépség bőrápoló funkció selyem fibroin.Az elv használatával közvetlenül báb shell szépség : legombolyításra gazdag sericin.Sericin egy nagy molekula, vízben oldódó fehérje, számviteli 20% - 30% - a gubóból a selyem.Szerin, aszparaginsav, treonin, valamint glutaminsav a sericin figyelembe 77% - a az összes aminosavat.Szóval a gubók tartani az arcát, zárjátok be a víz.Sericin erős affinitás, a bőr pedig kiváló hidratáló teljesítmény.sericin is van egy erős antioxidáns, valamint tyrosinase gátlás, így sericin hatása késlelteti a bőr öregedését, valamint megakadályozza a melanin lerakódás.Gubók csökkentheti a formáció, a színes foltok.HASZNÁLJA UTASÍTÁS 1. Lépés : Vegye ki az összecsukható pohárba, majd öntsük 100℉-140℉ a víz.2. lépés : Tedd a gubók a víz, fedél, várjon 5-10 percet.3. lépés : Vegye ki a gubók a csipesz csipesz, próbálja meg a hőmérséklet várni, hogy normális hőmérséklet.4. lépés : Tisztítsa meg az arcát, majd a gubók dörzsölje az arcát gyengéden.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései