• Legutóbbi
60. Születésnapi Party Dekorációk, Kit a Nők - Egészség 60 Év Banner, 6db Ünnep 60 Lóg Kavarog, 6db Pomot, 60 Éves Születésnapi Party Kellékek 60., Dekorációk(Rose Gold)

60. Születésnapi Party Dekorációk, Kit a Nők - Egészség 60 Év Banner, 6db Ünnep 60 Lóg Kavarog, 6db Pomot, 60 Éves Születésnapi

HUF 1348.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

[Lesz] - Rose gold 60 születésnapi party dekoráció készlet, beleértve 1x 'egészség 60 év banner, 6x habzó örvény dekorációk, 3x rózsaszín pom pomot, 3x bor vörös pom pomot. [Megfelelő jelenet] - Nagyon alkalmas,, díszítésére a 60 születésnapi party, vagy a 60-ik évfordulóján. [Minden lógó] - Könnyen felakasztják őket desszertet is, a büfé asztal, ajándék asztal, a fal, kémény, kerítés, folyosó, fa, bárhol is van szüksége, hogy díszítse.Azt is fel lehet használni, mint egy fotó háttér. [Jó minőség] - Készült, magas minőségű, vastag papír kártya. [Élvezze DIY] - csak akkor kell eltölteni néhány percet a családjával, hogy össze őket, majd élvezze a DIY. 1,A készlet tartalmaz 1 x "egészség 60 év" banner, 6 x lóg kavarog, 6 x papír pom pomot. 2,a 60 születésnapi party, 60., party dekoráció. 3,Készült magas minőségű papír. 4,Banner minden egyes levél 6.3 x 7.9 colos, 60 kör cardstocks átmérője 7 hüvelykes, csillogó kavarog az 31inch után lóg, pom pomot az 10inch. 1, Örvény, díszítés húzta a közepén egy forgó alak, lehet akasztani a műanyag kampó. 2, Egészség 60 év banner lehet vonós a szalagot a csomag. 1, Vedd elő a pom-pom, biztonságosan tie a szalag körül a közepén. 2, Ventilátor ki a redők mindkét oldalán, emelje fel a felső réteg óvatosan olyan közel a központ, amennyire csak lehetséges. 3 Ismételje meg az előző lépést, hogy rázza fel az összes réteget, amíg a labda alakú. 4, Végül óvatosan alakja a rétegek, hogy biztosan úgy néz ki, a teljes és virágzó.Rose Arany 60 Születésnapi Party Dekoráció Készlet tartalmaz : 1,A készlet tartalmaz 1 x "egészség 60 év" banner, 6 x lóg kavarog, 6 x papír pom pomot. 2,a 60 születésnapi party, 60., party dekoráció. 3,Készült magas minőségű papír. 4,Banner minden egyes levél 6.3 x 7.9 colos, 60 kör cardstocks átmérője 7 hüvelykes, csillogó kavarog az 31inch után lóg, pom pomot az 10inch.Használat Módja : . 1, Örvény, díszítés húzta a közepén egy forgó alak, lehet akasztani a műanyag kampó. 2, Egészség 60 év banner lehet vonós a szalagot a csomag.A módszer az, Hogy a Papír Pom Pomot : 1, Vedd elő a pom-pom, biztonságosan tie a szalag körül a közepén. 2, Ventilátor ki a redők mindkét oldalán, emelje fel a felső réteg óvatosan olyan közel a központ, amennyire csak lehetséges. 3 Ismételje meg az előző lépést, hogy rázza fel az összes réteget, amíg a labda alakú. 4, Végül óvatosan alakja a rétegek, hogy biztosan úgy néz ki, a teljes és virágzó.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései