• Legutóbbi
Heatless Curling Rod Fejpánt, Lusta Hajsütővas Szett Nem Hő Selyem Fürtök Fejpánt Tudsz Aludni Éjszaka, a Puha Hab Haj Görgők, Curling Szalag, Flexi Rúd a Természetes Haj (Sárga övcsipesz)

Heatless Curling Rod Fejpánt, Lusta Hajsütővas Szett Nem Hő Selyem Fürtök Fejpánt Tudsz Aludni Éjszaka, a Puha Hab Haj Görgők,

HUF 1485.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető

✔Új módon : Ez Nem hő göndör haj fejpánt kapsz egy új módja a curling, a gyönyörű haj.Ez akarat ad ön egy gyönyörű fürtök, anélkül, hogy a hőt a hajad. ✔Természetes károsodás nélkül : Curling Rúd használható áram nélkül, könnyen a haj károsodása nélkül a hajad, sokkal természetesebb, mint az elektromos sütővas.nem kell aggódnod, hogy égett. ✔Hogyan kell használni : lefekvés Előtt használja a pintail comb külön kis szál kissé haj, ennyi volt a rúd, akkor használja a gumit javítani, nem kell fűtés.Kapsz gyönyörű fürtök a következő reggel, de nem érzem magam kényelmetlenül, amíg alszik. ✔Időtakarékos, kényelmes : hajcsat fejpánt a kényelmes otthoni használatra, vagy folytatni, ha kimegy.Alkalmas száraz, vagy nedves hajra.Ad egy szép, természetes göndör frizura, meg fog menteni több időt, energiát. ✔Alkalmas közepes vagy hosszú haj : Ez a Curl Szalag fejpánt könnyen használható, kényelmes.Ez egy jó ajándék ötlet a család, barátok, kollégák.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései