• Legutóbbi
Célom, Haj Görgők Este Aludni Hab hajcsat Görgők Rugalmas, Puha Párna Haj Görgők DIY Szivacs Hajformázó Görgők Eszközök (20 db, rózsaszín)

Célom, Haj Görgők Este Aludni Hab hajcsat Görgők Rugalmas, Puha Párna Haj Görgők DIY Szivacs Hajformázó Görgők Eszközök (20

HUF 1605.15

Áruk mennyisége
A Това elérhető

★Haj Görgők Előnyben, Könnyen használható ruha gyerek, lány, nő a haj típusától.visszautasítani elektromos haj, haj dauer fűtés nélkül.mentse el a pénzt, majd az idő, hogy a szalon.lehet, hogy ez otthon is könnyen.a spray egy kis hajlakkot a száraz haj megkezdése előtt, hogy laza, vagy test, haj hullám anélkül, hogy kárt!. ★Puha Aludni Haj Görgők .. A jellemzők a termék könnyű, puha segít, hogy javítsa a kényelem.ettől nyugodt, kényelmes. ★Különböző Szépség, Ahogy A Göndör Haj Hullám .. Valami hosszú haja, használja a le fele része, amely úgy néz ki, szépség, temperamentum.más irányba kezd hullani a haja, vagy ki, hogy a különböző haj, göndör hullám.tekintse meg You Tube-on, szépséget, a tiéd. ★Könnyű, Hogy Majd az üzlet, könnyű hab haj görgők összecsukható, hordozható számára, utazás, nyaralás.Szivacs haj görgők lehet lemosható vízzel. ★Párna Haj görgők Beállítása .. minden csomag tartalmaz 20db rózsaszín szivacs haj görgők.Hagyjuk állni egy óra után könny nyissa ki a csomagot.Köszönöm, hogy válassza ki a tapasztalat, a haj görgők termék.célom, a haj, a legjobb az ön számára!.Használata egyszerű öltönyt minden haj típusától.gyönyörű göndör、víz vagy szerv hullám a hajat anélkül, hogy 0% - a haj károsodás.szépség haj jobban érdekel a haja.Új generáció a haj görgők készült hosszú távú rugalmasság kettős szál cserélje ki monolayer vegyi festék rost.érintse meg sima érzi a kezét.Haj henger belsejében legfontosabb része frissítés használata import, nagy szakítószilárdságú, puha vonal helyett közönséges vas vonal, vagy alumínium sort.Több tízezer alkalommal fold még mindig erős szakítószilárdságú.Dupla sima, erős, rugalmas vonal biztonságos szépség frissítés egyetlen összevarrás előtt.a szépség a sence a minőség.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései