• Legutóbbi
Vágás mat 3Pcs Csere Vágás Mat Átlátszó Ragasztó Szőnyeg Mérési Rács 8-12-Centis a Silhouette Cameo Plotter Gép Egy pad többfunkciós (Szín : Világos)

Vágás mat 3Pcs Csere Vágás Mat Átlátszó Ragasztó Szőnyeg Mérési Rács 8-12-Centis a Silhouette Cameo Plotter Gép Egy pad többfunkciós

HUF 4401.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Ismerje meg a különböző igényeket, egyértelmű jelöléseket. 1. Készült áttetsző PP anyag, könnyen deformálódik, amikor lehajolt. 2. Mozgatható speciális ragasztó anyagot lehet használni, többször is. 3. Célja, hogy megvédje a vágó, illetve javítani a vágás pontosságát. 4. Kompatibilis a 8"x12" vágó plotter, használható elektronikus szerszámok, működik az elektronikus meghalni vágógép.Lehet, vésett, préselt, sajtolt, asztali modell művészeti vágó pad,műszaki adatok : Alkalmazandó modell : 8"*12" vágógép különleges pad Material : PPSize : körülbelül 20.3 cm*30.5 cm/8in*12in Weight : körülbelül 270g Quantity : 3 pieces Note : Hogy megakadályozzák a deformáció, hajlítás, hogy a termék, nem a vas a vágó pad, vagy tegye ki a nap hosszú idő.csomag tartalma : 1db x PVC Vágó Mat Only a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem szerepelnek.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései