• Legutóbbi
A gyermekek U-alakú Fogkefe A 360° - os Alapos Tisztítás, Masszázs Fogkefe U - Típusú Modell Fogkefe Baba fogkefe (B)

A gyermekek U-alakú Fogkefe A 360° - os Alapos Tisztítás, Masszázs Fogkefe U - Típusú Modell Fogkefe Baba fogkefe (B)

HUF 8802.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető

1.Készült élelmiszeripari minőségű szilikon.Biztonságos anyag, különleges illat, baba több egészséges.A szilikon ecset feje ellenáll a magas hőmérsékletnek lehet fertőtleníteni a rendes időkben. 2.Eltér a hagyományos fogkefét használunk, egyedi U-alakú kefét design, hogy illeszkedjen a fogai.U-alakú design, több nem fér a szájába, úgy, hogy a gyerek elfogadja.A baba fogmosás közben. 3.U-alakú kefét design, 360 ° - os Tiszta a baba fogait.Könnyebb a baba fogat mosni.Ez tiszta fogak minden szögből, hogy szájüreg egészségesebb. 4.Könnyű használni.a fogkrém, rázza a száját, hogy tiszta fogak.Az ecset feje is tiszta, hogy minden szögből, így fogmosás lesz egy egyszerű dolog. 5.Alakja hasonló a gyermekek fogai : célja, hogy alaposan tisztítsa meg a gyermekek fogait.A gyerekek mindig szívesen esznek édességet, nem kell aggódnia, a fogszuvasodás, valamint a fogszuvasodás.Csomag Inclued : 1 DB U-alakú Toothbrush Material : Szilikon + PP Fogkefe tulajdonságok : nagy gyerekek kefét (alkalmas gyermekek 8-12), a fiatal gyermekek kefét (alkalmas gyermekek 2-8) Tiszta Módszer : Mossa le meleg water Heat-ellenállás Hőmérséklet : 100°C-on Alkalmazható Életkor : https : 2-8/8-12 év olduse.Használata egyszerű : Rázza a fogkrém használat előtt szorította még a fogkrém.Rázza az U-alakú, fogkefe, hogy a jobbra-balra.Csak öblítse le a fogkefe használat után.

Az alapvető tulajdonságok

big children's brush head (suitable for children aged 8-12), young children's brush head (suitable for children aged 2-8) :
Clean Method:
Wash in warm water
Heat-resisting Temperature:
100°C Applicable Age:2-8/8-12 years olduse.
Easy to Use:
Shake the toothpaste before use to ensure squeezing even toothpaste.Shake the U-shape toothbrush to the left and right.Just rinse the toothbrush after use.

A termék kiegészítései