• Legutóbbi
YAWAN Macska Játék Mini Macska Csiszolás Macskamenta Játékok Vicces Interaktív Plüss Cica Foga Játékok Kiscicát Rágás Játék Karmok Hüvelykujj Falatot Kisállat-Ellátás(Madár)

YAWAN Macska Játék Mini Macska Csiszolás Macskamenta Játékok Vicces Interaktív Plüss Cica Foga Játékok Kiscicát Rágás Játék

HUF 303.75

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Környezetbarát anyagok : készült rövid plüss, szivaccsal macskamenta, puha, de nem fog ártani, hogy a macskák paws nem szennyezik a környezetet.Aranyos kis design : a méret a termék alkalmas szép macskák játszani.Töltött macskamenta, hogy lehet, hogy a macska izgatott, enyhíti a macska hangulatot, valamint a stressz, a jó választás, a kedvtelésből tartott.Ez az élénk állatok játék hozza a macska sok örömet érezni kevésbé magányos, amikor te nem vagy otthon.Jó választás a kisállat tulajdonosok, valamint fokozza a kapcsolat kettőnk között a kedvtelésből tartott.Stílus : Madár / Bálna / Elefánt / Hedgehog Quantity : 1/4 Pcs Package Tartalmazza : 1/4 x Macska Menta Toys Color : Mint picture Size : Mint picture Features : 1. Környezetbarát anyagok : készült rövid plüss, szivaccsal macskamenta, puha, de nem fog ártani, hogy a macskák paws nem szennyezik a környezetet.2. Aranyos kis design : a méret a termék alkalmas szép macskák játszani.3. Töltött macskamenta, hogy lehet, hogy a macska izgatott, enyhíti a macska hangulatot, valamint a stressz, a jó választás, a kedvtelésből tartott.4. Ez az élénk állatok játék hozza a macska sok örömet érezni kevésbé magányos, amikor te nem vagy otthon.5. Jó választás a kisállat tulajdonosok, valamint fokozza a kapcsolat kettőnk között a kedvtelésből tartott.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései