• Legutóbbi
100 Lap Disznó, Tehén, Juh Ondó Szűrő, Papír, Állatorvosi Megtermékenyítés Sperma Szűrő, Papír, Vaddisznó Sperma szűrőpapíron (Kör alakú)

100 Lap Disznó, Tehén, Juh Ondó Szűrő, Papír, Állatorvosi Megtermékenyítés Sperma Szűrő, Papír, Vaddisznó Sperma szűrőpapíron

HUF 2695.95

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Termék Neve : Sperma papír szűrő.Termékleírás : Φ21.5cm.A termék anyaga : magas minőségű Spunlaced nem szőtt szövet.Funkció : ez a használt gyűjtése kupa, táska, hogy összegyűjti az ondó a mesterséges megtermékenyítés.A termék jellemzői : steril, nem mérgező, illetve ártalmatlan, hatékony szűrés sperma szennyeződések, nem befolyásolja a túlélési arány, a sperma. 1. Jó szűrési teljesítmény; Magas minőségű, nem-szőtt szövet, jó szűrő hatás 2. Spunlaced nem szőtt textília; Hatékony szűrés sperma szennyeződések, biztonságos megtermékenyítés 3. Biztonsági anyag; Válasszon magas minőségű, biztonságos, nem mérgező anyag, nem baj, hogy a sperma 4. Egységes háló; Jó kivitelezés, steril, nem mérgező, nem befolyásolja a túlélési arány, a sperma.

Az alapvető tulajdonságok

Φ21.5cm :

A termék kiegészítései