• Legutóbbi
Gyorsan Változó Eszköz hozzászólás, CNC Esztergálás, Magas Széntartalmú Acél Tartós Eszterga Eszköz Birtokosa, a Megmunkálási autógyártás(250-001)

Gyorsan Változó Eszköz hozzászólás, CNC Esztergálás, Magas Széntartalmú Acél Tartós Eszterga Eszköz Birtokosa, a Megmunkálási

HUF 2509.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

【Magas Minőségű】Készült magas minőségű, magas széntartalmú acél, tartós, nem romlandó gyertyát. 【Maximális Rgidity】A keretet biztosítja a maximális merevség nem rezgés, hogy megakadályozza a penge a törés. 【Időt takarít meg】Fordult szembe irányító eszközöket lehet zárva együtt, időt takarít meg a munka, ha a változó műveletek. 【Széles körben Használt】Használt különböző helyeken, mechanikai feldolgozás, autógyártás, katonai gyártás, stb. 【Kényelmes a Használata】Kis méretű, könnyen hordozható, bolt, kényelmes a használata, illetve a jó teljesítmény.Szolgáltatás : 1. Készült magas minőségű, magas széntartalmú acél, tartós, nem romlandó candle2. A keretet biztosítja a maximális merevség nem rezgés, hogy megakadályozza a penge a törés.3. Fordult szembe irányító eszközöket lehet zárva együtt, időt takarít meg a munka, ha a változó műveletek.4. Használt különböző helyeken, mechanikai feldolgozás, autógyártás, katonai gyártás, stb.5. Kis méretű, könnyen hordozható, bolt, kényelmes a használata, illetve a jó teljesítmény Specifikáció : Elem Típus : Gyorsan Változó Eszköz Post Optional Stílus : 250-001, 250-002 Material : Magas széntartalmú steel Colour : Black Size : Kb. 54 x 54 x 20mm / 2.1 x 2,1 x 0,8 in Tool Kicsit Tartomány : Kb. 1.3 cm / 0.5 in Product Leírás : A gyorsan változó eszköz hozzászólás egy fő tartozék a gép, eszköz, ez áll a szerszám post sokféle eszköz tulajdonosok szerint a feldolgozási követelmények a munkadarabok,correspording szerszámtartók kiválasztott befejezni hengeres néző,vége néző,vágás , Fúrás, dörzsölés, unalmas, valamint egyéb feldolgozás.Rájön, hogy a mount eszköz kívül a gép, eszköz, van csere eszköz, gyorsan, nagy pontosságú, merevség, erős stb.Ez kielégítő tartozékok a hely, a tér tornyokkal.A csomag Lista : 1 x Gyorsan Változó Eszköz hozzászólás.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései