• Legutóbbi
Víz Nyomásfokozó Szivattyú Kapcsoló, Nyomás Kapcsoló Vezérlő Széleskörű Alkalmazhatóság a Szál Könyök Cső a Nyomásfokozó Szivattyú

Víz Nyomásfokozó Szivattyú Kapcsoló, Nyomás Kapcsoló Vezérlő Széleskörű Alkalmazhatóság a Szál Könyök Cső a Nyomásfokozó Szivattyú

HUF 5251.50

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Ez a víz a szivattyú vezérlő van a jellemzők ellenállni a magas nyomású víz nélkül szivárgó víz szivárgás.Az alján a kapcsoló készült cink ötvözet, amely az előnye a tartósság, korrózióvédelem.Ez a cink ötvözet víz nyomásfokozó szivattyú kapcsoló egy meglehetősen hosszú élettartam.Ezüst anyag kettős kapcsolatot tengelykapcsoló, amelyek biztosítják, hogy az erő a kapcsolót, stabil, megbízható minőség.Ez a kapcsoló megfelel a víz önfelszívó booster szivattyú, belső vagy külső menetes könyök jelentős a belföldi, mind a külföldi márkák.Szolgáltatás : 1. Az alján a kapcsoló készült cink ötvözet, amely az előnye a tartósság, korrózióvédelem.2. Ez a víz a szivattyú vezérlő van a jellemzők ellenállni a magas nyomású víz nélkül szivárgó víz szivárgás.3. Ezüst anyag kettős kapcsolatot tengelykapcsoló, amelyek biztosítják, hogy az erő a kapcsolót, stabil, megbízható minőség.4. Ez a cink ötvözet víz nyomásfokozó szivattyú kapcsoló egy meglehetősen hosszú élettartam.5. Ez a kapcsoló megfelel a víz önfelszívó booster szivattyú, férfi, famale menetes könyök jelentős a belföldi, mind a külföldi márkák.Specifikáció : Elem Típus : nyomáskapcsoló Controller Material : Cink Alloy Specification : 1.5-2.2 bar (Alkalmas 250 W 300 W 370 W) Felület Szál Tulajdonságok : Dupla 3/8 NPT Belső Wire Application : Ez a kapcsoló alkalmas automatikus hideg-meleg víz önfelszívó booster szivattyú jelentős a belföldi, mind a külföldi márkák, valamint a belső, mind a külső menetes könyök.(A HY, a Hát, az LG, a Rozmár, a Hanjin Szivattyú, a SUPR^SUNY, a SHIMGE, LEO, a ESE, a HÓ-MOTER, a Xinxishan.A csomag Lista : 1 x Nyomásfokozó Szivattyú Controller Note : Kérjük, kerülje a gyakori indítási.

Az alapvető tulajdonságok

Item Type:
Pressure Switch Controller
Material:
Zinc Alloy
Specification:
1.5-2.2bar (Suitable for 250W 300W 370W)
Interface Thread Specification:
Double 3/8NPT Inner Wire
Application:
This switch is suitable for automatic cold and hot water self-priming booster pumps of major domestic and foreign brands, and for internal and external threaded elbows.
(For HY, for Well, for LG, for Walrus, for Hanjin Pump, for SUPR^SUNY, for SHIMGE, for LEO, for ESE, for SNOW-MOTER, for Xinxishan. :
Package List:
1 x Booster Pump Controller :
Please avoid frequent startup. :

A termék kiegészítései