• Legutóbbi
Virág Köröm Matrica, Matricák 4 Lap Fehér Cseresznye Virágok műköröm Kellékek 3D Öntapadó Köröm, Díszek, Kiegészítők DIY Akril műköröm Rátét (Fehér)

Virág Köröm Matrica, Matricák 4 Lap Fehér Cseresznye Virágok műköröm Kellékek 3D Öntapadó Köröm, Díszek, Kiegészítők DIY Akril

HUF 1078.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

????[Csomag] kapsz 4 lap (méret : 4.8" x 3") 3d virág köröm öntapadó köröm matrica egy utasítás egy készletben. ????[Divattervezők] 4db 3d-s köröm matricák beleértve virágzik a cseresznye, a szilva, cseresznye, barack virágok, stb. a színek, fehér, rózsaszín választani, amely alkalmas a divat, stílus, ami tökéletes otthoni használatra, vagy a köröm szalon. ????[Könnyű Használni, Csak használjon csipeszt, hogy peel köröm öntapadó matricák bottal virág matricák a köröm.Ön is használja nail gel, hogy fedezze a gyönyörű matricákat tovább tart. ????[Anyag] A környezetbarát bőr-barát, lágy pvc műanyagból, puha, finom 3d-s köröm matrica, amely a felnőttek, illetve a gyerekek biztonságos használat. ????[Értékesítés utáni Szolgáltatás] Ha nem elégedett a köröm matricák, vagy bármilyen egyéb kérdése van a termék, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, illetve igyekszünk a legjobb, hogy megoldja a problémát. 1. Fehér virágok köröm matricák, nagyon alkalmas a körmök, vagy a köröm tipp.Alkalmas a legtöbb körmök. 2.Jó, hogy a fókuszt vagy a kitöltése szórakoztató a Szülő-Gyermek idő. 3. Elegáns, divatos stílus, könnyű mérkőzés a köröm színe. 4. Nagyon könnyű használni, amely alkalmas a szakmai szalonok, illetve otthoni használatra. 1. Alkalmazza a körömlakk meg, amíg megszárad. 2. Tisztítsa meg a köröm felszínén. 3. Használjon csipeszt, hogy óvatosan tépje le a mintát a a eredeti papír. 4. Helyezze a mintát a köröm, majd nyomja meg a gombot néhány másodpercig. 5. Fedezi a fehér virágok köröm matrica átlátszó körömlakk. 1. Fehér virágok köröm matricák, nagyon alkalmas a körmök, vagy a köröm tipp.Alkalmas a legtöbb körmök.2.Jó, hogy a fókuszt vagy a kitöltése szórakoztató a Szülő-Gyermek idő.3. Elegáns, divatos stílus, könnyű mérkőzés a köröm színe.4. Nagyon könnyű használni, amely alkalmas a szakmai szalonok, illetve otthoni használatra. 1. Alkalmazza a körömlakk meg, amíg megszárad.2. Tisztítsa meg a köröm felszínén.3. Használjon csipeszt, hogy óvatosan tépje le a mintát a a eredeti papír.4. Helyezze a mintát a köröm, majd nyomja meg a gombot néhány másodpercig.5. Fedezi a fehér virágok köröm matrica átlátszó körömlakk.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései